Villanyszerelési munkálatok

Vállalkozásoknak és magánszemélyeknek egyaránt!

Villany elosztó szerelése

Villanyszerelés új dimenzióban: Korszerűen és biztonságosan

Milyen megoldásokat kínálunk vállalkozásoknak és magánszemélyeknek?

3 fázis kiépítés: A maximális villamos teljesítményért

Amikor az otthonában vagy vállalkozásában több energiaigényes eszközt szeretne egyszerre használni, a fázisbővítés kínálja a megoldást. Az eljárás során az épületben lévő villamos hálózatot úgy módosítjuk, hogy több elektromos áramforrás álljon rendelkezésre. Az eredmény? Klímaberendezések, fűtőberendezések, nagy teljesítményű gépek - mindezek gond nélkül, egyszerre működtethetők.

Mikor van szükség fázisbővítésre?

Amennyiben az otthonában vagy vállalkozásában lévő elektromos rendszer nem képes megfelelően ellátni az összes eszközt, egy egyszerű egyfázisú rendszert háromfázisúvá alakítunk. Ezt a komplex és precíz feladatot tapasztalt szakembereink végzik, akik először is felmérik az épület elektromos hálózatát, majd részletes terveket készítenek a bővítésről. Miután minden engedély a kezünkben van, hozzálátunk a vezetékek telepítéséhez, a meglévő rendszer átalakításához és a védőföld kiépítéséhez. A projekt minden lépése a következők szerint zajlik: Felmérés, Terv készítése, Engedélyek beszerzése, Vezetékek telepítése és átalakítása, végül pedig az Ellenőrzés és tesztelés.

Az eredmény? Egy korszerű, biztonságos és maximális igényeket kiszolgáló elektromos rendszer, amely mindennapjaiban is támogatja Önt.

H tarifa és a gazdaságosság

A téli időszak mindig kihívások elé állítja a háztartásokat és vállalkozásokat egyaránt, főként a magas energiafogyasztás miatt. A H tarifa azonban remek megoldást kínál erre a problémára. Október 15. és április 15. között napi 24 órában, megszakítás nélkül, folyamatosan elérhető, és rendkívül kedvező, körülbelül 22-24 Ft/kWh áron vehető az áram.

Fontos megjegyezni, hogy a rezsicsökkentésben meghatározott fogyasztási plafon NEN vonatkozik rá, így jelentős megtakarítást érhetünk el. A H tarifa kiépítésével nem csak optimalizálhatja a fogyasztást, de jelentős mértékben csökkentheti a költségeket is. A klímák téli használata így nem csak hatékonyabb, hanem gazdaságosabb is lesz, így Önnek nem kell kompromisszumokat kötnie a kényelem és a költségek között.

Mérőhely szabványosítás: Az Ön biztonsága a legfőbb prioritás

Gondolta volna, hogy a mérőhelye az Ön tulajdonát képezi? Ezen a ponton az Ön felelőssége, hogy rendszeresen ellenőriztesse és karbantartsa. Lehet, hogy az Ön mérőhelye építéskor megfelelt a szabványoknak, de az évek során elavulttá és korszerűtlenné válhatott. Itt jön képbe a mérőhely szabványosítás.

Szabványosítás alkalmával egy korszerű, zárt és tipizált mérőóra szekrényt szerelünk fel, amely dupla plombálási lehetőséget biztosít a villanyórának. Magyarországon az áramszolgáltatók, mint az E-on, Opusz Titász, Elmü, különös hangsúlyt fektetnek a mérőhelyek szabványosságára, különösen napelemes rendszerek telepítésekor. Az ad-vesz mérőórát csak szabványos mérőhelynél üzemelik be.

Sajnálatosan minden évben számtalan villamos baleset történik hazánkban, melyek jelentős károkat okoznak életben és vagyonban egyaránt. A jó hír az, hogy egy időben végzett szabványosítással elkerülheti ezeket a veszélyeket. A szabványosított mérőhely nem csak az Ön biztonságát garantálja, de előnyöket is kínál a tulajdonos számára. Legyen előrelátó, tegye biztonságossá mérőhelyét!

Elektromos hálózat újravezetékelése

Épületek újravezetékelése: A modern elektrotechnikai elvárásoknak megfelelően

Az épületek elektromos hálózata az idő előrehaladtával elavulhat, legyen szó technikai, biztonsági vagy energetikai szempontokról. Ezen kihívások kezelésére és az új technológiai sztenderdeknek való megfelelés érdekében az újravezetékelés lép színre mint elengedhetetlen elektrotechnikai beavatkozás.

Az újravezetékelés során az elektromos hálózat minden komponensét felülvizsgáljuk, az összes vezetéket, kapcsolót, aljzatot és védőberendezést. A folyamat célja nem csak az, hogy a rendszert a legújabb szabványoknak megfelelően frissítjük, hanem az is, hogy minimalizáljuk az elektromos kockázatokat, mint az áramütés vagy a tűzveszély.

A korszerű vezetékek és elektromos eszközök beépítése garantálja a hatékonyabb energiafelhasználást és csökkenti az energiaveszteséget. Emellett egy újravezetékelt rendszer az energiaellátás megbízhatóságát is növeli, csökkentve az áramkimaradások gyakoriságát és időtartamát.

Egy szakértő által végzett újravezetékelés az elektromos rendszer hosszú távú élettartamát és teljesítményét biztosítja, miközben megfelel a legmodernebb biztonsági és energetikai előírásoknak. Ne hagyja, hogy az Ön elektromos hálózata elmaradjon a korszerű elvárásoktól, lépjen kapcsolatba szakértőinkkel!

Az alábbiakban bővebb információval szeretnénk szolgálni a töltők telepítéséről, tulajdonságairól